De beste discotheken en clubs op party eiland mallorca

De beste uitgaansgelegenheden op Mallorca

Het uitgaansleven op Mallorca is super cool! Het bruisende uitgaansleven op Mallorca verdeelt zich over meerdere gebieden. De meeste jongeren gaan naar El Arenal. Hier zijn veel clubs en kroegen waar ze zich de hele avond en nacht kunnen vermaken. Er zijn veel Nederlandse, Engelse en Duitse kroegen omdat deze nationaliteiten elkaar vaak opzoeken. Voor de wat exclusievere uitgaansgelegenheden moet je naar Palma. Er zijn ook veel uitgaansgelegenheden in de andere grote steden op Mallorca. In het noordwesten van Mallorca is het een stuk rustiger en minder te beleven op het gebied van uitgaan. Omdat ieder jaar opnieuw, clubs en discotheken komen en gaan, is het uitgaansleven elk jaar weer anders. Er zijn echter ook bepaalde gelegenheden die altijd populair blijven.

De beste discotheken in Palma

  • Abraxas{Pacha}: deze discotheek bevindt zich in Palma de hoofdstad van Mallorca. Abraxas tot voor kort beter bekend als Pacha, is ongetwijfeld de meest bekende en de grootste nachtclub van Palma. Abraxas zit in de haven aan de boulevard. Hier worden alle soorten muziek ten gehoor gebracht. Technobeats, hip-hop en soul. Er zijn elke avond gogo girls en je kunt hier door gaan tot in de vroege uurtjes.
  • Tito´s: deze nachtclub zit ook in de haven van Palma en biedt een prachtig uitzicht over deze haven en zijn luxe jachten. Deze nachtclub is al een echte legende dat alles in huis heeft wat bij een echte nachtclub hoort. Hier moet u een keer geweest zijn.

Overige disco's

MarSalada: een disco, die al meer dan 10 jaar een klassieker in het uitgaansleven van Palma de Mallorca is. Hier kunt u altijd in een goed gezelschap genieten van de beste sfeer met de beste service. Masalada bevind zich in de baai van Palma en is het middelpunt van de nacht.

Het beste uitgaan in El Arenal

In El Arenal bevinden zich naast enkele Nederlandse disco´s vooral veel Duitse feesttenten. El Arenal is echt een stad om zonder na te denken eens flink los te gaan. Enkele uitgaansgelegenheden zijn:

  • Disco Veronica, Club 538 en Club NL Mallorca: dit zijn de 3 beste Nederlandse disco’s, waar je op heerlijke moderne maar zeer zeker op feestmuziek met goede dj´s kunt los gaan.

Deze 3 uitgaansgelegenheden bevinden zich in het centrum van El Arenal dicht bij het strand zodat je daar na die tijd kunt uitwaaien.

  • Almrausch, Bierkoenig en Mega-Park: dit zijn Duitse feestgelegenheden met veel bier en gehos. Van skihut tot een mega festijn waar 4000 mensen op afkomen Er zijn uiteraard ook wel chique clubs maar El Arenal is hoofdzakelijk voor het jongere feestpubliek.

Het uitgaan in de andere steden van Mallorca

In de vele andere steden is het een stuk rustiger. Toch zijn er ook in die steden mooie uitgaansgelegenheden. Hier volgen een aantal steden met hun beste disco. -

  • Skau: in Can Picafort, een plaats in het noorden. Dit is een 3 etages tellend muziek complex met een disco, muziek pup, danscafe en cafetaria.
  • Bolero en Physical: 2 discotheken in Cala Ratjada, in het noordoosten van het eiland. 2 gezellige uitgaansgelegenheden voor jong en oud.
  • BCM: een mega disco in Magaluf, een stad in het zuidwesten van Mallorca. Deze discotheek heeft een capaciteit voor 5000 personen. Er zijn diverse bars, een verstelbare dansvloer, lasershows, videoclips, missverkiezingen en live optredens. Voor een avondje uit is dit ideaal (alles onder een dak).

Tot slot

Overdag heerlijk uitrusten en genieten van de Spaanse zon zodat er s'avonds en s'nachts weer genoeg energie is om lekker te gaan dansen of te feesten. Ook in de minder toeristische periodes blijven op Mallorca de meeste bars en cafe's goed gevuld. Mallorca, een gezellig betaalbaar eiland waar u binnen 2 uur vliegen al kunt zijn.