Hoe kan ik een leuk appartement huren op mallorca

El Arenal

Het eiland Mallorca, is door zijn feesten een van de meest populaire vakantiebestemming voor jongeren. Playa de Palma en El Arenal zijn de badplaatsen waar het allemaal gebeurt.
Met hun 7 km lange boulevard, vormen deze steden de basis voor een geweldige feestvakantie. Je kunt lekker zonnen en relaxen op het prachtige zandstrand zodat je s'avonds weer helemaal fit bent voor het uitgaansleven. Overdag is het lekker relaxed en rustig in El Arenal, maar als de zon onder is gegaan, barst het feest los. In de vele cafe's, bars en discotheken gaat het dan tot in de vroege uurtjes door.

Appartementen Jorbar

Dit Appartementen complex ligt in het centrum van El Arenal. Het is 7 km naar de luchthaven en de dichtstbijzijnde bushalte is 100 meter. Binnen een afstand van 200 meter bevind zich alles wat je op vakantie nodig hebt. Van supermarkt en restaurant tot winkels, strand en natuurlijk het uitgaansleven. De 2 kamer appartementen zijn voorzien van 4 slaapplaatsen, 1 badkamer met toilet, keuken met koelkast en balkon. Deze appartementen zijn inclusief 3 x in de week schoonmaak.

Appartementen Ben Hur

Een gezellig complex in het centrum van El Arenal waar veel Nederlandse jongeren op vakantie gaan. Alles wat je nodig hebt, is op loopafstand van deze appartementen. Deze appartementen, hebben een buitenzwembad met gratis parasols en ligstoelen. Voor dat er 's avonds wordt uitgegaan, is er een gezellige tv hoek en bar waar de jongeren rond kunnen hangen. De 2 kamer appartementen hebben 4 slaapplaatsen en 1 badkamer. Er is een tv met Nederlandse zenders aanwezig, een keuken, balkon en alle kamers zijn voorzien van airco. Wil je toch liever een hotel.... Dat kan natuurlijk ook op Mallorca.

Hotel Playa Grande

Dit hotel heeft een prachtige ligging. Een eenvoudig ingericht jongeren hotel, dat over alle faciliteiten beschikt wat je nodig hebt. Om lekker te zonnen en een frisse duik te nemen, zit je binnen enkele minuten al op het strand. Voordat je het nachtleven van El Arenal in duikt, kun je in het gezellige restaurant en in de bar terecht voor een hapje en een drankje. De kamers hebben allemaal een balkon met zitje, slaapkamer, badkamer en telefoon.

Aparthotel Solimar

Dit hotel is perfect voor de jeugd, die midden in het centrum van El Arenal willen zitten en toch dicht bij het strand. In dit hotel bevinden zich, een restaurant, bar, gratis sauna, solarium, buitenzwembad met gratis ligstoelen en voor de sportievelingen een fitnescentrum. De kamers zijn voorzien van:

  • telefoon,
  • Nederlandstalige tv,
  • badkamer en
  • een balkon.

Er wordt 2 x in de week schoongemaakt.

Extra's

Bij al deze hotels is het mogelijk om je tegen betaling van 10 euro aan te melden voor een kroegentocht. Op deze manier kun je vooral de eerste dagen van je vakantie prima het uitgaansleven verkennen. Op zo'n avond wordt je rondgeleid in El Arenal langs de gezelligste en beste eetcafe´s. In alle kroegen staan dan welkomstshotjes klaar. Zo'n avond wordt dan beeindigd in de vetste discotheken.  Het is ook mogelijk je aan te melden voor BCM. Dit is een extreme dansmekka met de beste dj's. Tevens is het mogelijk je aan te melden voor een van de vele andere feest festijnen op dit zonovergoten feest eiland Mallorca.